söndag 25 november 2012

fredag 23 november 2012

kort med uggla

länge har jag funderat på att göra en egen gren med blad. och äntligen gjorde jag slag i saken! Vem som får detta kort är fortfarande oklart :)

onsdag 21 november 2012

lika kort

Haha såg precis att två av mina kort jag gjort nyligen är väääldigt lika! ser ni också? jag måste verkligen börja variera mig! Tips tack!

lördag 17 november 2012

Pysselsällskap

I förrgår när jag pysslade kort hade jag sällskap av fina grannen... OCH av Lillen (ja katten alltså) som absolut skulle ligga på pappret :)
Det är så kul att ha inspiration till att pyssla igen. frågan är bara om jag ska ge mig på något projekt igen snart? Har ni några förslag?

torsdag 15 november 2012

Vilde

Ett kort jag gjorde till vänner som fått barn :) Inte hundra nöjd men visste inte riktigt hur jag skulle göra för att förbättra det heller...

lördag 10 november 2012

gammelfarmor

de senaste veckorna har jag tillverkat flera kort till nära och kära. det här ska skickas till gammelfarmor till Erik med ett kort på honom i. Vi ses alltför sällan men en liten hälsning hoppas jag hon ska bli glad för :)

torsdag 8 november 2012

tadaa!

tavlorna är uppe :) Nu ska jag bara hitta några fler fina ramar för jag har fler fina framkallade kort som väntar på att få hängas upp. egentligen tycker jag att det räcker med kort för denna väggen men jag har ju SÅÅÅ mycket fina kort!